I KADK Docs (KA-billeder) er der flere billeder af både danske og udenlandske kirker taget af danske arkitekter. Biblioteket råder blandt andet over en diassamling fra Kjeld De Fine Licht som er ved at blive digitaliseret. Mange af hans billeder er blevet brugt i forbindelse med det store værk Danmarks Kirker.
Samtlige kirker, der er publiceret i Danmarks Kirker, er tilgængelige via hjemmesiden. Det betyder, at beskrivelserne af ca. 1550 kirker, kirkesale, kapeller og kirkegårde kan læses på nettet.
Hovedformålene med hjemmesiden www.kirkearkitektur.dk er at registrere og foto-dokumentere det moderne folkekirkelige kirkebyggeri; indkredse hvordan en luthersk-protestantisk kirke og et ditto gudstjenesterum ser ud samt at bidrage med streger til en skitse af den nyeste kirke- og teologihistorie.
Siden indeholder en billedbase med kirkebyggeri efter 1960.
Norges Kirker på nett er et samarbeidsprosjekt mellom NIKU Norsk institutt for kulturminneforskning og KA Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon.
Samarbeidsprosjektet mellom NIKU og KA gikk i gang i 2011 og den nye versjonen av norgeskirker.no kom på luften i mai 2012. NIKU har redaksjonelt og faglig ansvar, og KA har ansvar for webredaksjonelle forhold og drift. Artikler fra før 2003 ble opprinnelig trykket i bokform. I 2005/2006 ble Norges Kirker første gang publisert på nett. Artikler som er skrevet etter 2003 er kun publisert på nett. Samtlige artikler fra første webutgave er inkludert i ny webløsning.
Artiklene fra bokverket ble scannet og gjort tilgjengelige i det første nettprosjektet. Bildene og bakgrunnsstoffet fra bokverket er foreløpig ikke lagt ut.
Sacred Architecture Journal, a publication of the Institute for Sacred Architecture, is dedicated to a renewal of beauty in contemporary church design. Through its scholarly articles on architectural history, principles of design, and contemporary buildings, the Journal seeks to inspire and inform.
Kirker i Danmark er en billedbase der samler private fotos af de danske kirker. Dette site er skabt af nyhedsgruppen dk.videnskab.historie.genealogi da de oplevede et ønske om billeder af kirker der var frit tilgængelige. Flere af brugerne sagde, at de havde billeder liggende som de gerne ville stille til rådighed, men der manglede en 'fælles platform', hvor billederne kunne sendes til og hentes fra.
Formålet med siden ”Kalkmalerier i danske kirker” er at skabe en registrant over de danske kalkmaleriers bevaringsmæssige tilstand, samt angive en prioriteret rangfølge for deres istandsættelse. Hjemmesiden opdateres løbende når malerier er restaureret eller ved nyfund.