Gå tilbage til hovedindhold.

København: Valby

Bydelsatlas Valby

Bydelsatlas Valby omhandler områderne Valby og Vigerslev. Bydelsatlasene udpeger og beskriver de mest værdifulde og karakteristiske byarkitektoniske træk i tekst, fotos og på kort. Derudover er der en kort historisk beskrivelse af bydelenes historiske udvikling. Registranterne har kun vejledende status. Det er muligt at downloade publikationen som pdf på Københavns Kommunes hjemmeside.

Områdefornyelse Folehaven

Områdefornyelse Kulbanekvarteret

Kvarterplanen beskriver, hvordan Områdefornyelsen Kulbanekvarteret vil arbejde for at realisere visionen om større bykvalitet og nye i forbindelser, mødesteder, fællesskaber og aktiviteter. Bykvalitet bruges her om et kvarter, som er godt at bo og færdes i, der rummer forskellige funktioner, aktiviteter og boliger og ikke mindst gode stiforbindelser og behagelige byrum.

Valby Bakke

Valby Bakke  omhandler området omkring Valby og Frederiksberg Bakke. Blandt andet er der en gennemgang af den historiske og arkitektoniske udvikling af området hvor det nuværende Carlsberg Byen er planlagt.

Valby Lokalhistoriske Selskab & Arkiv

Valby - bevar mig vel

I bogenValby - bevar mig vel gennemgår Peter Olesen Valby's bygningshistorie. Bogen er fyldt med historiske fotos og fotos af Peder Duelund Mortensen.

Valby Bydelsplan 2023

I bydelsplanen sætter er der langsigtede mål, definererede indsatsområder og konkrete projekter, der samlet skal udvikle Valby til en endnu bedre bydel, under en samlet vision, der sikrer fælles retning.