Søg i bibliotekets katalog bib.kglakademi.dk – her finder du artikler og e-bøger online til download. Bibliotekets liste over relevante kilder - Databaser A-Z - er en liste med over 90 brugbare ressourcer og databaser, som matcher Akademiets fagområder. Her finder du liste over hvilke databaser du kan få adgang til hjemmefra med Akademi login - gå til siden her: Adgang hjemmefra (Bruger du VPN har du adgang til alle bibliotekets ressourcer)
Mangler du en bog i din undervisning kan du foreslå bogen indkøbt, enten som fysisk bog eller e-bog. E-bøger kan ofte købes på en flerbrugerlicens så hele holdet kan læse den. Du kan udfylde denne formular til bogforslag: Foreslå bog
E-bøger fra Ebook central. Her finder du over 230.000 e-bøger, som kan downloades eller læse online. Du skal oprette dig som bruger for at få adgang hjemmefra. Det gør du her: Opret dig som Ebogsbruger
Er der en e-bog, du ikke kan finde, så kontakt os på bibliotek@kglakademi.dk
I Bibliotekets Guides finder du inspiration og viden indenfor Akademiets 3 hovedområder. Læs fx guides om Forskerservice, Byplanlægning, Mode, København, Design, Konservering og meget mere.
Biblioteket kan hjælpe dig med at skaffe enkelte eksemplarer af semesterlitteraturen, så den er tilgængelig for de studerende. Enten placeret i den faste samling på et bibliotek eller på en semesterhylde.
Vi hjælper dig også gerne med at undervise de studerende i, hvordan de selv finder frem til deres semester-/pensumlitteratur.
Brug formularen heruder til at booke et bibliotekskursus til dine elever.
Vi underviser i litteratursøgning, referencehåndtering og kildekritik. Alle kurser tilrettelægges efter behov, baseret på de studerendes programmer og niveau. Kurset vil være en blanding af introduktion til søgeteknikker, samt søgning i forskellige databaser.
Derudover vil eleverne blive introduceret til at vurdere, hvornår en reference er fra en gyldig kilde, og om den er korrekt citeret.
Vi anbefaler at placere kurset, når de studerende har formuleret et emne eller forskningsspørgsmål.