Gå tilbage til hovedindhold.

Adgang hjemmefra/Remote access: Adgang hjemmefra

Se hvilke ressourcer du kan tilgå udenfor KADK Campus

Alle studerende og ansatte på Det Kongelige Akademi kan ved brug af deres Akademi login få adgang til de onlineressourcer, som er på listen herunder. Når du vælger en ressource på listen skal du udfylde login boksen med dit Akademi brugernavn og password.
Første gang du logger på skal du vælge Kunstakademiets Arkitekt, Design og Konservatorskoler og lave en WAYF samtykkeerklæring og hvis du gemmer den skal det ikke gentages næste gang du logger på.

Medarbejdere på Det Kongelige Akademi har også mulighed via skolens IT at få oprettet et VPN-konto og få installeret en VPN-klient på sin computer, hvilket giver campus-adgang hjemmefra,  læs mere her:
Adgang udefra-VPN klient

Studerende kan desuden få adgang til alle ressourcer hjemmefra, ved at logge ind i skolens Citrix miljø hjemmefra, og derved have de samme adgange, som hvis de var på Campus. Se mere her: Citrix virtual desktop

Når du er på Campus får du automatisk adgang til de onlineressourcer, som biblioteket har købt adgang til. Se hele listen her: https://emneguides.kglakademi.dk/az.php

Liste over databaser og online ressourcer med fjernadgang

Detail Online inspiration

Ny database: Bloomsbury Architecture Library