Gå tilbage til hovedindhold.

Kalundborg: Byplanlægning i Kalundborg Kommune

Kalundborgs middelalderby

Bogen 'Danmarks Middelalderlige Byplaner. Syd- og Vestsjælland' er en kortlægning af Danmarks arkitekturarv og undersøger i hvilket omfang de danske middelalderbyer har bevaret deres oprindelige byplaner. Dette bind af byplanregistranter indeholder blandt andet en gennemgang af forholdene i Kalundborg gennem billeder og tekst.

Kalundborgs udviklingsstrategi 2019

Udviklingsstrategi 2019 er Kommunalbestyrelsens bud på, hvordan Kalundborg Kommune kan udvikles i en bæredygtig retning. Strategien udfolder vores vision om, at Kalundborg kommune er et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kommuneplan 2021

I Kalundborg Kommuneplan 2021-2032 kan du læse om Kalundborg Kommunes langsigtede planlægning med fokus på arealplanlægningen. Blandt andet om By og landskab, Rammer for lokalplanlægning og Erhverv og beskæftiglese.

Lokalplaner i Kalundborg

En lokalplan er en samling detaljerede bestemmelser, der gælder for et lokalområde i kommunen. Det kan typisk være en bydel, et lokalt afgrænset område og i nogle tilfælde blot en enkelt ejendom. På Kalundborg Kommunes hjemmeside og på plandata.dk kan du søge de specifikke lokalplaner frem for Kalundborg.